3.5/5 

In deze originele menging van poliziotteschi, giallo en comedy van multitalent Sergio Martino doet ene Paolo Germi onderzoek naar een serie brute moorden op tienerprostituees. Naarmate hij dichterbij de bron en de opdrachtgever op de achtergrond komt, wordt de situatie ook voor hemzelf steeds nijpender.

Deze Germi doet zich voor als een undercover agent maar hoe de vork precies in de steel zit wordt nooit duidelijk. Hij schrikt er in elk geval niet voor terug om zelf wat geweld te gebruiken. De film bevat ook een curieuze cameo van Hollywoodacteur Mel Ferrer. Zijn scenes zijn allemaal opgenomen op dezelfde set en voor hem was het makkelijk verdiend. Maar Martino kon zijn naam in elk geval op de poster zetten en dat zal vast geholpen hebben.

De film mist echter een overtuigend centraal thema en komt door de menging van stijlen ook gefragmenteerd over. Martino valt echter te prijzen voor zijn inventieve camerawerk en locaties (een shootout OP een rollercoaster onder andere), virtuoze mise en scene en de visuele grappen die hij door de film strooit.