Morgen vertrekken we voor 4 weken naar de VS: Colorado en Wyoming. Het dringt nog steeds niet echt door. Vorig jaar was ik al weken vantevoren bezig met inlezen en anderszins voorbereiden, maar nu heb ik veel meer een ‘we zien wel’ houding. Dat komt waarschijnlijk omdat het de laatste keer allemaal zo soepel liep. Het vertrouwen is hoog.

Dat neemt niet weg dat ik stiekem toch wel van alles gedaan heb:

  • Kaarten kopen (nix leuker dan via een kaart, geen routeplanner dus,  een nieuw gebied te ontdekken)
  • Reisgidsen van Colorado en Yellowstone/Grand Teton
  • Nieuwe tent (en die is reeds als proef opgezet, zie foto)
  • Nieuwe reistas
  • Nieuwe camera
  • Nieuwe (nou ja, een inruil en daardoor een stuk betaalbaarder) lens
  • 2 hotelovernachtingen Denver
  • ESTA verklaring ingevuld

En dan zijn we vast nog wat vergeten. Morgen gewoon in het vliegtuig gaan zitten. Dan bedenk ik me wel wat er nog mist.
Op naar de WalMart 😉