Lieve bezoekers van dit weblog: onwijs leuk om van jullie te horen. We zijn sinds donderdag totally off-line geweest en hebben niet gedoucht. Dat geeft dan toch weer het gevoel van ‘in the outback’ zijn, the great outdoors, ookal is alles hier van top tot teen geregeld (elk bordje kondigt aan dat er zo een bordje komt met informatie bijv.). Nooit gedacht dat het bijhouden van verhaaltjes en het vinden van jullie reacties zoveel plezier geeft. Voor iedereen die me weleens iets anders over een weblog heeft horen zeggen: dat neem ik bij deze terug!!

We zijn nu in Kings Canyon, en eigenlijk zitten we hier al een hele tijd omdat we dus eindelijk verbinding hebben. Zowel wifi als telefoon. Je kunt hier 38 minuten world wide bellen voor 3 euro. Een prachtig land, America, je zou er gewoon een hobby bijnemen … We moeten nog een stuk verder naar Cedar Grove, waar we een wilderness permit gaan halen en hoppakee, met teen en al gaan wandelen. We hebben de beer en de coyote al ontmoet, nu de puma nog. Daar gaan we voor 😉

Andrea en Jeroen: jullie canyon pas doet het geweldiig!! Veel dank daarvoor.
Inezz: hoe was Venice? En alvast van harte gefeliciteerd (over 4 dagen 😉
Jisje: je planten nog in leven? Er ligt nog altijd een plan om hier ook een ‘paardje te pakken’
Raoulleke: de auto doet het prachtig: ik kan alleen de knop van het dak nog niet vinden 😉 Wb de vooroordelen: die verhalen komen nog.
Hugo & co: wedstrijdje doen? Wij gaan ieg op zoek naar jullie supermarktervaringen, want dat blijft een belevenis!
Irene: leuk dat de kinderen meelezen: we stemmen onze verhalen op hen af!
Ben: altijd leuk van je te horen: hoe is ’t op het werk? Al doem-griep-scenario’s in werking?
Broertje: was het een mooi afscheid van je baas? En schoon he, ons huis 😉
Enrico: We zijn -naast de puma- uiteraard ook op zoek naar kamelen, maar hoe zeg je dat in het Amerikaans zonder dat ze je sigaretten aanbieden?
Moekje: We gaan voor je uitzoeken hoe je je photo-shop technieken kunt botvieren op deze pagina. Voor nu hebben we de ghost plaatjes ff uitgezet.
Daphe, Vally, Klus en Marcel: veel groetjes van ons!!

Voor jullie allemaal: veel plezier de komende weken, geniet van alles, en als je zin hebt: laat van je horen: wij vinden het ieg super om te lezen. O ja, en foto’s volgen nog.