Omdat we een flinke afstand hebben af te leggen richting LA besluiten  we om een extra nachtje Las Vegas te boeken. Dat geeft Annemet ook de gelegenheid nog een langs die DKNY winkel te gaan bij Caesar’s Palace. Sinds ze daar een paarse omslagjurk  heeft gezien en gepast denkt ze aan weinig anders meer.
We pakken de boel in op de camping in Zion en rijden richting het Zuidoosten. De rit verloopt heel voorspoedig en voor de klok van 12 zijn we weer terug in deze ‘city of sin’ waar we eerder met zoveel eensgezindheid afscheid van hadden genomen. Het kan soms raar lopen.

We zijn echter niet van plan om The Strip opnieuw te verkennen. We concenteren ons op het shoppen. Jaja. Donna Karan wacht, maar eerst gaan we naar het enorme Outlet center dat in de buurt van Fremont street ligt. Daar worden we weer met kracht herinnerd aan het basisprincipe van deze stad: probeer zoveel mogelijk binnen in de airconditioned ruimtes te blijven, want buiten verbrand je levend. Zo duiken we de ene na de andere winkel in, op zoek naar… Ja, naar wat eigenlijk? En ondertussen wordt ons genies steeds frequenter.
Uiteindelijk belanden we toch met een aantal tassen vol in de auto en rijden we richting Tuscany Suites. Dit in Toscaanse stijl ingerichte resort ligt vlakbij Terrible’s waar we eerder zaten, maar is wat luxer en ook wat duurder. Maar nog altijd minder dan een motel ergens langs de snelweg.
Ik neem eerst een duik in het zwembad terwijl Annemet lekker rondfladdert in onze suite. Na een aantal nachten in de wildernis is het wel weer lekker om wat luxe om je heen te hebben en eens een lange douche te kunnen nemen.
We ontkomen echter niet aan een bezoek aan The Strip. We moeten immers naar de jurk…..;-)